Danske udbytte aktier

- Mød de bedste danske udbytte aktier og se hvilke jeg selv vil købe

Det er nemt og trygt at investere i danske udbytteaktier fordi man ofte kender selskaberne bedre fra start af og hele skattehåndteringen løber problemfrit, samt der er ingen valutarisiko. Til gengæld finder du ikke på samme måde aktier med højt udbytte, som du kan finde det i f.eks. amerikanske udbytteaktier. Men der er altid fordele og ulemper at finde.

5 gode danske udbytteaktier

Jeg har naturligt nok flere danske udbytte aktier i min portefølje da jeg selv synes at jeg har fundet et par meget interessante selskaber at investere i med mulighed for samtidig kursgevinst på den længere bane.

  • SKAKO A/S (i min portefølje)
  • North Media A/S (i min portefølje)
  • HusCompagniet A/S

Liste over alle danske udbytteaktier