Norske udbytteaktier

Norge er et land der på mange måder minder om Danmark og som investor bliver det derfor mere trygt at investere i et land som Norge. Der findes også en del gode norske udbytteaktier og her kan du se en liste over dem alle, samt hvilket norske udbytteaktier jeg har i kikkerten.

2 gode norske udbytteaktier

Herunder kan du se hvilket norske udbytteaktier jeg holder mest øje med. Lige nu har jeg en Norsk udbytte aktie i min portefølje og der er umiddelbart ikke flere på vej ind i den nærmeste fremtid, men jeg skal nok holde dig opdateret.

Liste over alle norske udbytteaktier

Jeg tager forbehold for at listen kan indeholde fejl, men opdateret den jævnligt. I listen kan også indgå aktier der ikke nødvendigvis har en lang udbytte historik.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af norske udbytte aktier?

Du skal selvfølgelig altid være opmærksom på selskabets præstationer og vide hvad det er du investere i. Men herudover er det altid nogle eksterne faktorer du skal være opmærksom på inden du investere i udenlandske udbytteaktier.

Lige præcis med norske aktier er det vigtigt at du ved noget om:

  • Valuta
  • Skat

Da det er anderledes end de typiske markeder vi danskere handler udbytteaktier i, nemlig amerikanske udbytte aktier og danske udbytte aktier.

Den norske valutakurs – Norske krone (NOK)