Om mig

OBS: Jeg er ikke investeringsrådgiver og al information på denne side skal IKKE ses som anbefalinger, men inspiration. Al investering er behæftet med risiko. Der er ingen garantier for gevinst ved investering i udbytte aktier.

Drømmen om en passiv indkomst mens du ligger i en strandstol på Maldiverne og nyder livet er ikke så fjern for de fleste af os, og det er ofte i den forbindelse af man første gang støder på begrebet udbytte aktier.

Selvom det er sådan interessen, måske starter, så er det ikke så lige til i virkeligheden, for det kræver penge at få flere penge, men over tid kan alle bygge sig en fin passiv indtægt med udbytte aktier.

Det fascinerende ved passiv indkomst

For mig har det med investering været interessant siden folkeskolen og det med passiv indtægt siden gymnasiet. Derfor har det altid været noget jeg har været bevidst om fandtes, men ikke altid noget jeg har beskæftiget mig med.

Efter gymnasiet begyndte jeg at arbejde med affiliate marketing, udfra den samme idé om at investere noget nu og her, for senere at skabe en indtægt der ikke var afhængig af at jeg arbejdede. Det gik ganske godt og jeg blev selvstændig på fuld tid over flere år inden jeg i 2023 valgte at læse Datamatiker, men ønsket om at lave noget andet i fremtiden.

Det er også her at jeg for alvor vender tilbage til udbytte aktier og begynder at investere i udbytte aktier. Affiliate marketing blev en levevej og et arbejde, og derfor aldrig den passive indtægt jeg ville have, men det lærte mig også at den eneste form for virkelig passive indtægt er udbytte aktier.

Det er et af de eneste aktiver jeg kan putte penge i nu og her med forventningen om få et årligt afkast udbetalt uden at røre en finger fra jeg har lavet investeringen.

Det ved jeg godt er at sætte det lidt på spidsen, da aktier er volatile og du aldrig kan forvente et udbytte varer ved.

EtikOnline badge
AffaldsSortering badge
Vi Holder Afstand badge