Udbytte aktier med kvartalsvis udbytte

Find aktier med kvartalsvis udbytte, så du hurtigere kan geninvestere dine udbytte kroner.

Artikler

OBS: Jeg er ikke investeringsrådgiver og al information på denne side skal IKKE ses som anbefalinger, men inspiration. Al investering er behæftet med risiko. Der er ingen garantier for gevinst ved investering i udbytte aktier.

Det er attraktivt med kvartalsvis udbytte, da det giver mulighed for at geninvestere dit udbytte hurtigere, og dermed opnå fordel af renters rente effekten.

Et kvartalsvis udbytte betyder ikke at du får udbetalt 4 gange så meget i udbytte, som ved et årligt udbytte, du skal i stedet se det som om den ellers årlige udbyttebetaling bliver delt i fire. Den vigtigste fordel ved kvartalsvis udbytte er altså muligheden for hurtigere geninvestering.

Danske aktier med kvartalsvis udbytte betaling

I USA er der en lang tradition for at betale udbytte kvartalsvis, og nogle virksomheder gør det også månedligt. I Danmark er traditionen for udbytte aktier ikke ligeså stor, og dem der udbetaler udbytte, gør det oftest en gang årligt.

Der er dog enkelte danske virksomheder der udbetaler udbytte hvert kvartal, som en del af deres udbyttepolitik, og dem kan du se i listen herunder.

  • Tryg A/S

Andre

  • Iron Mountain REIT
  • Pioneer Property Group

Skriv en kommentar